Изработка на евтин онлайн магазин

Няма човек, който да не е убеден, че Интернет е невероятен източник на информация.  Но напоследък и у нас все повече търговци се убедиха, че онлайн магазините са изключително печеливша комбинация. Все пак е много по-лесно да пазаруваме, седнали удобно на дивана, отколкото да обикаляте от магазин на магазин, търсейки желаната от вас стока.

Всеки може да има онлайн магазин и то на много ниска цена. За сумата само от 200 лева ще получите всичко необходимо, за да стартирате онлайн търговия, а при нужда след време може да се надгражда с различни модули според нуждите на вашия магазин. Разбира се, за тях се заплаща допълнитено, но сумите във фирма 3Д Уеб Дизайн са изключително ниски.

Изработка на евтин онлайн магазин, който няма да ви струва скъпо.
На първо място, визията на онлайн магазина ви зависи само от вас. Можете да изберете между различни цветове за текста, за линковете, за заглавията, за модулите, същото важи и за различните шрифтове. Вие избирате как точно да са подредени различните модули и къде да са разположени. Същото важи и за вида на бутоните – можете да избирате между 20 вида бутони. Отново от онлайн търговеца зависи какъв размер на изображенията ще предпочете, както и колко продукта ще се показват на всяка една страница.
Онлайн магазинът за двеста лева включва два различни езика.

Разбира се, задължително е включена и Seo оптимизация, която ще помогне онлайн магазинът ви да се класира на по-добро място в търсачката Google. Също така може да ви бъде инсталиран брояч, който да ви показва колко хора посещават сайта.

В скромната цена от 200 лева вашият онлайн магазин ще получи и стандартно лого, както и икона, съобразена със стила на сайта. изработка на евтин онлайн магазин от 3dwebdesign.org

Както вече сами се убедихте, на съвсем ниска цена можете да се сдобиете с функционален онлайн магазин, а когато нуждите ви се променят, можете лесно да заявите допълнителни евтини модули.

Posted in Интернет. Tagged with .